Comunicar, produir, créixer

Carlomagno Producciones va néixer en una reunió a Brussel·les, el 2011, en un despatx al bulevard Charlemagne,, el fundador d'Europa. L'esperit del nom del carrer va coincidir amb els nostres objectius, i vam decidir prendre-ho prestat. Som una productoraagència de comunicació europea amb presència a Barcelona i Madrid i des de 2014, delegació a Berlín.

Fem comunicació per a mitjans, empreses i institucions, preferiblement en un context internacional i multicultural. Els nostres orígens estan al periodisme, i apliquem eines periodístiques per crear els nostres continguts, sobretot audiovisuals.

Sentim querència cap a Europa, que és casa nostra. Ens encanta la seva diversitat i emfatitzem la importància de cadascuna de les seves regions i cultures. Les volem connectar. A través del nostre treball de comunicació transmèdia, i a través de les nostres activitats com ara esdeveniments que connectin empreses, persones i mercats diversos.

CMP desenvolupa estratègies de comunicació amb visió local i global alhora. Perquè 500 milions de persones pertanyen al mercat únic europeu. Volem aprofitar activament els seus avantatges. Sense deixar-nos frenar pel desconeixement de la mentalitat o l'idioma de l'altre.

Barbara Schwarzwälder (Barcelona, Berlín)                                                        Ana Ramos (Madrid)
barbara@cmproduction.eu                                                                                      info@cmproduction.eu​Alguns partners:
Noraktrad, Madrid
Teqtra, Barcelona
MediaTotal, Berlin